Форум жителів Києва

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум жителів Києва » Тестовый форум » Ремонт квартири


Ремонт квартири

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Які ремонтні роботи вважаються найбільш складними та часозатратними під час квартирного ремонту? Чи можливо їх зробити самостійно або краще звертатися до спеців?

0

2

Час - це гроші, і спрощення життя це завжди крок вперед. Замість того щоб витрачати дні на вивчення ремонтних технологій, я вирішив довірити це фахівцям. NewStroy підійшла до завдання з великою відповідальністю: вони не лише виконали роботу на високому рівні, а й врахували всі мої побажання. Тому якщо ви плануєте ремонтувати квартиру https://newstroy.com.ua/uk/remont-kvartiry-v-kieve.html сміливо можете довірити діло цим профі. На сайті є можливість дізнатися подробиці та +- прорахувати вартість для себе.

Отредактировано Викториан (2023-08-17 16:18:52)

0

3

А что с дизайном? Сами делали или заказывали?

0

4

Федай написал(а):

А что с дизайном? Сами делали или заказывали?

Мы сразу решили не заниматься всеми этими вопросами поэтому заказали дизайн под ключ Киев https://yellowin.com.ua/ . Как по мне, то это лучшее решение. Ведь ребята профессионалы. Подготовили шикарный дизайн проект, который в течении 2 месяцев воплотили в жизнь. Получилась очень красивая, стильная, светлая и уютная квартира. Все как мы и хотели)

0


Вы здесь » Форум жителів Києва » Тестовый форум » Ремонт квартири