Форум жителів Києва

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум жителів Києва » Тестовый форум » Дизайн інтер'єрів


Дизайн інтер'єрів

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Добрий день! Я шукаю  компанію в Києві, яка пропонує дизайн інтер'єрів. Які ви маєте варіанти для квартири площею 80 кв. м? Хочеться щось цікаве та не таке як у всіх, буду вдячний за поради.

0

2

Обрала дизайн інтер'єру від AbiStyle і не жалію. Кожен деталь відповідає моєму стилю та смаку. Команда професіоналів відчула, що мені потрібно. Результати перевершили всі мої очікування.  Якщо вам теж потрібен дизайн інтер'єру https://abistyle.com.ua/ua раджу звернутися саме сюди, ви точно не пошкодуєте. Можу сказати, що з AbiStyle моя квартира стала справжнім шедевром!

0

3

Так, прочитал конечно, но остались вопросы, что тут сказать - надо гуглить

0

4

якщо робите ремонт, то незабаром прийдете і до заміни міжкімнатних дверей. Важливим моментом є рішення, які встановлювати двері в квартирі - прихованого монтажу або традиційного. Чому важливо визначитися, т.к. двері прихованого монтажу ставляться на етапі повної розрухи та початку ремонтних робіт, для встановлення достатньо мати підлогу або як мінімум нуль підлоги та рівні стіни. Встановлюється прихований алюмінієвий короб дверей, який штукатуриться урівень зі стіною. Таким чином досягається ефект прихованих невидимих дверей. Після установки коробки виробляються штукатурні роботи, а вже на етапі збирання меблів або навіть можна останньою чергою зробити установку дверних полотен. Яке, до речі, може бути пофарбоване в один колір зі стіною, може бути яскравою плямою в мінімалістичному, скандинавському дизайні, в цьому випадку добре виглядатимуть двері зі шпоном, можуть бути двері зі склом або дзеркалом.
З приводу купівлі міжкімнатних дверей рекомендую звернутися до фірми Ладні двері. У салонах можна побачити на виставці велику кількість дверей.
http://forumupload.ru/uploads/001b/e4/86/35/t647860.jpg

0

5

Якщо Ви вирішили зупинитися на традиційному вигляді дверей з наличниками, то нинішня мода і тут вас не залишить - це білі крашені двері. Такі двері можуть бути у стилі ПРОВАНС та у стилі Авангард. Стиль Прованс - це класичний варіант дверних полотен з можливістю підкреслити індивідуальність шляхом нанесення патини або ефекту штучного старіння. Дверні полотна в стилі Авангард (хай-тек, модерн) можуть йти у поєднанні з компланарними наличниками, петлями прихованого монтажу, магнітними міжкімнатними механізмами. Двері можуть мати алюмінієві торці, можуть бути молдинги та вставки скла

Отредактировано OSTIUM VENDITION (2023-09-22 12:54:40)

0

6

Я могу вам порекомендовать от себя проверенную компанию Велемстрой , у них можно быстро https://velemstroy.com/price заказать дизайн интерьера в Одессе . Это хорошая компания , работают со всеми видами помещений , могут любую квартиру преобразить. Я осталась довольна результатом , продумали каждую деталь во время ремонта .

0

7

Добре, що зараз люди розуміють наскільки дизайнери інтер'єру корисні, це дуже зручно.

0


Вы здесь » Форум жителів Києва » Тестовый форум » Дизайн інтер'єрів