Форум жителів Києва

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум жителів Києва » Тестовый форум » Купить аккумулятор


Купить аккумулятор

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Приобрел лодку, ищу аккумулятор для лодочного электромотора, подскажите где купить?

0

2

Сусід купив АКБ для човнового електромотора в Euro Battery, більше інформації про компанію та контакти за посиланням https://eurobattery.com.ua/, насправді, у цієї компанії найширший асортимент акумуляторів для найрізноманітнішого застосування, якість та ціни вам сподобаються, рекомендую звернутися.

0

3

А мне нужен гелевый аккумулятор. Где такой приобрести?

0

4

blanck написал(а):

А мне нужен гелевый аккумулятор. Где такой приобрести?

Я год назад купил у них гелевый аккумулятор 250Ач https://www.powersol.com.ua/shop/akkumu … levyj-gel/ и это было моим лучшим решением. Меня подкупил их ассортиментимент, предложение в их магазине представленно и правда потрясащее, такого разнообразного выбора я больше нигде не встречал.

0

5

А не підкажете де можна купити бензиновий генератор?

0

6

Наразі в пошуках автомобільного акумулятора. Підкажіть, де краще замовити якісний пристрій?

0

7

Раптово моя машина відмовила в самому невідповідному місці - на перехресті в щільному потоці. Відразу була зрозуміла причина – розрядився акумулятор. Розуміючи, що без допомоги не обійтись, я вирішив замовити новий автомобільний акумулятор https://akbcenter.com.ua/avto-akumulyatory після деяких пошуків я знайшов магазин і захоплено виявив, що там є саме той, який мені потрібний. Швидка доставка та відмінне обслуговування зробили процес покупки легким та приємним. Зараз мій автомобіль знову на ходу, і я готовий до нових пригод на дорозі.

0

8

NataLi написал(а):

А не підкажете де можна купити бензиновий генератор?

  Бензинові генератори у широкому асортименті представлені на сайті виробника EnerSol enersol.ua Компанія пропонує якісне генераторне обладнання, яке можна підібрати для різних сфер застосування. У наявності також є дизельні генератори, інверторні та зварювальні, ціни вигідні і на деякі моделі діють гарні знижки. Якщо Вам потрібна допомога або консультація, зверніться до онлайн менеджерів компанії.

0


Вы здесь » Форум жителів Києва » Тестовый форум » Купить аккумулятор